Шефът на НСО: Не отговарят на истината изнесените в медиите твърдения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:28 / 08.04.2022
1020
Бригаден генерал Емил Тонев заяви, че не отговарят на истината изнесени в медиите твърдения за образувано преди година досъдебно производство срещу него. Това стана ясно от разпространено опровержение до медиите от НСО. 

Тиражираните слухове, които внушават, че Емил Тонев е проявил насилие спрямо гражданин през юли 2021 г. в столичен парк, имат за единствена цел да компрометират личността на началника на НСО и да очернят неговото име и не почиват върху никакви факти. Показателно е, че именно в последните дни подобни анонимни и строго лъжливи твърдения целенасочено се разпространяват, като остават с неясен източник.

Фактите са както следва: на 25 юни 2021 г. срещу Емил Тонев е подаден сигнал от гражданин. След извършена проверка по образуваната преписка с вх. номер 1755/2021 г. и със свое Постановление от 6 октомври 2021 г. компетентната прокуратура отказва да образува досъдебно производство и прекратява преписката, тъй като не открива данни за извършено престъпление от страна на бригаден генерал Тонев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).