Седмицата завършва с облачно време

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:54 / 25.02.2017
1385
През нощта навсякъде в Северна България валежите ще спрат. До сутринта на места в Южна България все още има слаби валежи от дъжд, в планинските райони - от сняг, но до обяд и там ще спрат. Над по-голямата част от страната ще се задържи предимно облачно. Главно през деня разкъсвания и намаления на облачността, на места и до слънчево, ще има в Северна България. 

Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър, отначало от изток-югоизток, до вечерта ще се ориентира от юг. Минималните температури ще са предимно между минус 1° и 4°, максималните - от 7° до 12°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за февруари - ще се понижава и вечерта ще се доближи до обичайното.

В планините ще бъде предимно облачно, сутринта на места със слаби валежи от дъжд, над 1700 метра - от сняг. До обяд преваляванията ще спират, а над Стара планина и облачността временно ще намалява. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 1°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно. Валежи от дъжд ще има главно в сутрешните часове по южното крайбрежие, а временни намаления на облачността ще има на север. Ще духа до умерен вятър, отначало от изток-югоизток, до вечерта ще се ориентира от юг. Максималните температури ще са 6-8°. Температурата на морската вода е 4-5°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).