Самочувствие и красиво бельо – 3 неща, които всяка жена трябва да знае

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:03 / 21.10.2020
3690
Много проучвания доказват, че хубавото бельо повишава самочувствието на жените. За целта то трябва да стои добре, да е удобно за тялото и да ласкае женската фигура. Ако тези три условия не са налице, е много вероятно красивото бельо да има точно обратния ефект.

Как да избегнете този ефект? Просто запомнете тези три стъпки и ги следвайте при следващото избиране на ново бельо.

Изхвърлете всичко, което понижава самодоверието ви

През повечето време бельото не се вижда под дрехите, поради което е често пренебрегвано и оставяно в лошо състояние. Повечето дами притежават два вида бельо: обикновено за дните вкъщи, и по-добро. Ние ви съветваме да се отървете от всичко, което се страхувате да покажете пред лекаря, да не говорим пред някой по-важен човек.

Не се самозалъгвайте

Спрете да си казвате неща от рода на "Малко ме прерязва тук, но под широка пола ще е добре“, "Дантелата дразни кожата ми, но може би ще свикна.“ или пък "Ще вляза в по-добра форма и тогава тези прашки ще ми ходят."

Не само, че вероятно това няма да се случи, но освен това, вярата в тези малки лъжи само ще ви гарантира неудобство при носенето на даденото бельо и ще ви накара да се чувствате странно. Всичко трябва да ви пасва на 100%. Дори и бельото.

Зрели решения

Както вече споменахме: красивото бельо трябва да бъде и удобно. "На всяка цена не трябва да се отказвате от комфорта, дори когато става въпрос за секси бельо.“ – казва Барбара Балгова, бранд мениджър на Astratex, добавяйки: "Не е задължително да се обгърнете изцяло в дантела. Дори и удобните бикини могат да изглеждат добре.“ Вместо цветно и може би инфантилно бельо, вземете спокойни памучни бикини с красива кройка. И не се страхувайте да заложите на вече споменатата дантела, защото в днешно време тя е направена от много меки и приятни материали.

Ето и някои вдъхновения за съблазнително бельо, представени от Astratex, в които ще се чувствате като богиня.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).