Рут Колева: След капана, в който ме вкара Карбовски, получавах смъртни заплахи заради аборта!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
11:08 / 27.11.2020
66496
Емоционална изповед направи Рут Колева след успеха на последната си песен.   All the guys (Всички онези момичета) е най-новият й хит, като споделя, че текстът е вдъхновен от случващото се в живота й.

Певицата припомня участието си в риалити формата "Къртицата" през 2012 година, когато разбира, че е бременна. Желанието й за аборт предизвика вълна от агресия и грозни нападки срещу нея.

"Бях засрамена и съсипана. Започнах да получавам смъртни заплахи. И когато бях най-слаба, най-уязвима, бях принудена да дам интервю, което промени живота ми завинаги. Като млад артист никога не си представяте, че договорите се разиграват по-негативен начин, а само разглеждате възможностите, които предстоят. Със сигурност научих урока си с този“, разказва Рут.

Макар световноизвестната изпълнителка, която тогава е едва на 22 години, да моли продукцията да запази този личен момент за нея, тя е принудена в предаване, водено от Мартин Карбовски, да говори за аборта. Рут описва, че се чувства притиснат от въпросите на журналиста.

"Когато влязох в стаята за интервюта, вратата се заключи отвън и не след дълго в разговора ме попитаха: "Как се чувстваш, че ще убиеш дете?“. Осъзнавайки накъде тръгва разговорът, помолих да изляза и да си тръгна, но бях в капан. През следващите 10 минути сякаш бях съдена в някакъв морален съд, бях опозорена, унизена, наказана, демонизирана и дори обвинявана за демографския упадък на моята нация. Домакинът стигна дотам, че предложи да осинови и да се грижи за детето ако го оставя. Както можете да си представите, след като това се излъчи, бях затрупана със съобщения и коментари. Наричаха ме "к***а“,  убиец, безбожно създание.

Този "журналист“ добави след интервюто ми два допълнителни епизода за моя публичен аборт, и покани бившия ми да разкаже своята страна на историята“, пише в емоционалното си признание Рут.

Тя недоумява защо е била избрана за лицето на аборта. Разкрива, че тази история я травмира за години напред и споделя историята си, за да може да предпази всяка друга жена, която може да бъде подложена на подобен линч заради решението си, пише "България Днес“.


Виж коментарите (15)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).