Ревнив травестит размаза от бой полицейска щерка, бил влюбен, но не в нея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:45 / 16.10.2020
13140
Страшен инцидент вдигна на крак столичните полицаи снощи. Мъж преби от ревност дъщерята на полицая от разложкото село Баня Иван Лулеов, Силвия. Младата жена била на гости при свой познат в блок в столицата и на излизане била причакана от травестит, влюбен в момчето, при което била Силвия. Без всякакви обяснения мъжът, който бил транссексуален, се нахвърлил върху нищо неподозиращото момиче и с юмруци по лицето, явно с намерение да я обезобрази, удрял безпощадно. Силвия е спасена от съседи, чули виковете и за помощ. 

Мъжът успял да избяга. "Не съм добре, избити зъби, счупен нос, едва говоря. Преби ме зверски без причина. Влюбен бил в моя познат и от ревност просто изля цялата си злоба. Депозирах жалба в полицията, надявам се да го открият", каза пострадалото момиче. "Този травестит е опасен, можеше да ме убие", разказва Силвия, която очаква в понеделник да бъде оперирана.

Силвия Лулеова работи като крупие в казино в София и отдавна живее в столицата. Тя бе неотлъчно до баща си по време на делата, които се водеха срещу него за убийство на ром, крадял кабели. Полицаят простреля крадеца, който го нападнал. Мъжът издъхна от прострелването, а Лулеов изживя страшен кошмар. С години, влачен по съдилищата да отговаря за действие по време на служба. Накрая бе оправдан, пише "Струма".

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).