Репортерката на "Папараци" с емоционална изповед след сватбата във "ВИП Брадър"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:54 / 26.10.2017
11445
Светската репортерка на "Папараци" и журналист от вестник "Телеграф" Елизабет Методиева, буквално взриви интернет пространството с онова, което публикува в социалната мрежа Фейсбук. Ето и думите й отпреди два дни:

Днес неспирно слушам за снощната сватба на Даниел Петканов и Александра Богданска. И докато повечето хора упорито размишляват дали това е реалност, или добре скалъпен ПР трик, то едни думи от устата на скандалната булка ме хвърлиха в поредни размисли... "Защото ти си това, което искам, а не това, което трябва!"... Станах като ужилена от удобното канапе и вътрешно се попитах "Кога за последно обича, както искаш, а не както трябва?!"... Или вече бях приела, че животът ми трябва да е удобен, както канапето?!...

Цяла нощ този въпрос не ми даде мира... Колко хора днес имат смелостта да обичат така, без страх, без притеснение, че всички отричат любовта им, дори собствените им родители... Върнах се 2 години назад... когато и аз обичах така, истински и без правила, дотолкова, че вземах първия полет и заминавах сама, против волята на майка ми и всичките ми приятели, за да видя човека, който ми беше причинил най-гадните моменти, но в същото време бе причина и за най-щастливите ми мигове... След тази любов се научих да влагам чувства разумно... да мисля какво трябва и по-скоро да приема, че животът трябва да е спокойно море. До снощи... снощи си казах "Защо"?!...

Хора, кой определя какво трябва и защо?... Кой освен сърцето?! А, вие... и вие ли живеете както трябва и имате ли смелостта да захвърлите оковите на общоприетото "добро" и да се втурнете да обичате?! Живеем в свят, в който винаги ни се втълпява каква музика да слушаме, къде да ходим, какво да гледаме дори... Защо трябва да позволяваме да ни кажат и как се обича?!

Кое е правилно - да живееш без емоция и всекидневието ти да е подредено по план, който може да не те прави щастлив, но го следваш, защото така трябва?! Знаете ли... нищо не трябва, ако не ви прави щастливи! И да, аз може често да греша в емоцията си, но знам какво е да обичаш, когото искаш, а не когото трябва... Направи го и ти.. .Да, точно ти, който четеш това и нямаш смелостта да застанеш срещу някой, отстоявайки позицията си! Това е твоя живот и друг няма да има...Обичай, живей, страдай, плачи, но го прави истински, а не по план! Определено следващият ми самолетен билет ще е за там, където искам, че дестинацията "Трябва" май се оказа, че не ми е любима!

Виж коментарите (2)

Още по темата (543):
09.04.2019 Фейсбук върна страницата на Карбовски, той благодари на хиляди
05.01.2019 Пловдивски сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
28.09.2018 Пребитата красавица Михаела не иска да вижда майка си
24.09.2018 Пловдивски национал се сгоди за русо изкушение от Нова ТВ
02.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Нова изненада на музикалната сцена! Момче пробва да надмине Гери-Никол
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).