Разносвач излъга, че е бит и ограбен, проиграл пари в работното си време

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:35 / 26.07.2017
2965
На 23 юли, около 23.00 ч. в Районно управление - Несебър, е получено съобщение от 20-годишния Д.М. от с. Енина, обл. Стара Загора /работещ като разносвач на храна към ресторант в Слънчев бряг/ за това, че час по-рано преминавайки със служебния си велосипед по уличката до хотел "Хризантема", водеща към медицински център "Аштън Хол", е пресрещнат от четирима мъже, които след привеждане в безпомощно състояние, му отнели мъжка кожена чанта, съдържаща сумата от 600 лв. и връзка с ключове, след което избягали в посока автогарата в курорта. 

В резултат на бързите полицейски действия са установени множество разминавания в показанията на пострадалия и реалната фактическа обстановка, като е констатирано, че Д.М. съзнателно заблуждава полицейските органи, тъй като в деня на инцидента / в работното си време/ посетил казино към хотел "Хризантема", където проиграл сума приблизително равна на заявената от него. 

Притиснат от обстоятелствата Д.М. признал, че излъгал и заявил неистина, като по този начин ангажирал множество човешки ресурс и материално техническо оборудване, които биха могли да бъдат насочени в друга посока за разкриване на реални престъпни посегателства. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Несебър.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).