Първа версия за смъртта на бизнесмена Христо Янев: Борчове!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
17:34 / 18.11.2018
19049
52-годишният бизнесмен Христо Янев е намерен мъртъв в жилището си в самия център на Свиленград до ресторант "Лозата“. Засега няма данни смъртта му да е насилствена, смята се, че сам е посегнал на живота си, съобщава stmost.info Това обаче тепърва ще се установи категорично от патоанатом. Според отлично запознати източници, бизнесменът сам е сложил примката на врата си, която провесил от входната врата на касата на дома си. Янев бе един от видните предприемачи в Свиленград.

В последните години обаче бе стеснил дейността си до спедиторската фирма "Мидланд интерспейд“, чийто офис е на жп гарата. Преди това разработваше редица проекти, които обаче претърпяха неуспех. Той е основател на "Ротари клуб" през 1998 г. заедно с Христо Щерев, Костадин Грозев, Росен Русев и Трифон Петров. По-късно много от фирмите му фалираха. Твърди се, че е затънал в борчове, като дълговете му са натрупани основно чрез фирмите "Хранко", "Грийн холдинг" "Вита фуудс". Янев има син на 13-14 години. Тепърва ще се изясни дали е оставено предсмъртно писмо. Засега не е открито такова, твърдят информирани.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).