Pulse Fitness & Spa стана "Фитнес на годината" за осми пореден път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:00 / 12.04.2022
1776
Наградени бяха най-прогресивно развиващите се спортни обекти в България

Pulse Fitness & Spa бе отличен за "Фитнес на годината" за 2022 година. Това е трета поредна награда, която лайфстайл веригата печели в рамките на само 1 месец след призовете: "Най-добра фитнес верига“ от церемонията Lifestyle Awards и "Най-добра фитнес верига на Балканите, връчена на "Balkan Business Awards 2022“.

Ключови за победата на Pulse Fitness & Spa се оказаха начинът, по който веригата успя да премине през последните две изключително предизвикателни за бизнеса години, постоянните иновации и отличителните обекти. Част от тях включват:

- Pulse Fitness & Spa West Park - фитнес в Люлин, който няма аналог в тази част от София. Обектът разполага с външна тренировъчна зона, спа център, открит плувен басейн с плаж и огромна силова зона.

- Pulse Fitness & Spa Platinum - фитнес в Хаджи Димитър със скай спа зона с панорамна гледка, магазин от веригата Балев био и огромно пространство за фитнес и групови занимания.

- Pulse Fitness & Spa Arena (4-ти км. бул. "Цариградско шосе“) наскоро бе подобрен и в момента разполага с две изключително просторни зали за групови тренировки, модерен и иновативен интериор.

Иновации

Иновативните проекти, реализирани от мениджмънта на Pulse Fitness & Spa, са насочени към всички сфери от живота на спортуващите.

Онлайн платформата "Pulse+“ е решението за тези, които поради една или друга причина не могат да посещават спортния клуб. Тя дава възможност за тренировки на живо и на запис, водени от топ треньорите на Pulse Fitness & Spa.

"Nikfit Kitchen" e съвместен проект на Pulse Fitness & Spa и Николай Първанов (NikFit) за доставка на здравословна храна в дома и офиса.

Друга иновация, която заслужава внимание, са зарядните станции за електромобили, инсталирани на паркингите на няколко от спортните обекти Pulse. Моделът ABB Terra 124 DC може да зарежда електромобили с мощност 120 kW!

Мисъл за клиента

"Клубният член на веригата трябва винаги да се чувства специален, защото е! Мисълта за клиента ни води във всеки един проект.“ – с тези думи търговският директор на Pulse Fitness & Spa обяснява мотивацията зад постоянните проекти, насочени към подобряването на престоя на клиентите и тяхното сплотяване.

Веригата организира регулярни спортни лагери в Банско, Свети Влас и дори в Египет. Ежеседмично в обектите гостуват ди джеи, за да пускат мотивираща музика, подходяща за тренировки. Постоянно се подобрява и разнообразието на груповите тренировки. Три от най-посещаваните са: хитовият фитнес клас P.BoxX, въздушна йога и народни танци.

Социални дейности

Pulse Fitness & Spa работи постоянно, за да направи фитнеса достъпен за всички възрастови групи и без значение от спортния стаж. През януари тази година веригата подари 300 едномесечни карти за фитнес съвместно с олимпийската шампионка Ивет Горанова. През този месец пък клубовете отвориха вратите си за хората на възраст над 60 години за неограничен брой посещения.

"Pulse Fitness & Spa се развива постоянно. Ние не следваме тенденциите, а ги налагаме. Непрестанното ни желание за подобрение е нашата водеща сила в прогреса.“ – така г-н Грозданов коментира бъдещите кампании и проекти на фитнес веригата. Ако желаете сами да посетите клубовете, може да заявите посещение тук: www.pulsefit.bg/workout


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).