Прогноза: Малък е шансът песента на Виктория да влезе в челната тройка на "Евровизия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:14 / 05.05.2021
3348
Песента на Виктория Георгиева Growing Up is Getting Old е с все по-малки шансове за победа на тазгодишното издание на "Евровизия" и вероятно няма да влезе и в челната тройка.

Това сочи класацията на сайта eurovisionworld.com, изготвена от букмейкърските залози, според които България се очаква да заеме 6-о място в предстоящото състезание.

В последните пет години, резултатите от залозите са съответствали и победителят винаги е прогнозиран на 100% още преди самото събитие.

Голяма част от феновете на Виктория у нас и по-света са на мнение, че песента й може да е шедьовър, но за "Евровизия" е била по-подходяща Imaginary Friend, която беше в селекцията на изпълнителката, но в крайна сметка тя и екипа й избраха Growing Up is Getting Old да ни представи.

Още преди избора й букмейкърите отреждаха второ място за певицата ни, но в последствие изпълнението й бързо отстъпи място надолу и в крайна сметка стигна до 6-а позиция. 

Ако съдим по интереса към българското парче в платформите за видеобмен, то резултата не е особено задоволителен. Към момента песента на българката има малко над 510 000 гледания в официалния канал на конкурса в YouTube - Eurovision Song Contest.

Това е нищо в сравнение със сочената за фаворит тази година, а именно представителката на Малта - Destiny и песента й Je Me Casse, която е набрала почти 6 милиона гледания. Growing Up is Getting Old на нашата Вики има няколко качени видеоклипа в официалния й канал в "Тубата", но дори и общо сумирани не надвишават милион и половина гледания.


Виж коментарите (0)

Още по темата (26):
20.05.2022 Ново обяснение за безпрецедентните нередности в гласуването на журито на Евровизия
18.06.2021 Голямо признание за Виктория
31.05.2021 Виктория решила да потърси лекари в чужбина за лечението на баща си
27.05.2021 Българският екип на "Евровизия": Няма никакъв шанс за внасяне на наркотици
27.05.2021 Виктория вече е в световните музикални класации
25.05.2021 Виктория: 11-то място е голям успех, аз съм страшно горда
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).