Приятелката на единия от биячите: Той е изключително добър човек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
10:58 / 01.03.2016
11068
"Не мога да кажа, че той е бияч. Дори и да е ударил веднъж този човек, за мен не е бияч. Трябва нещо да го е провокирало. Може в този момент да е бил напрегнат, не знам какво му се е случило в ежедневието", обясни пред Нова тв Людмила Димитрова, приятелката на бияча Александър Гечев.

Тя приятелка на мъжа, който не се вижда на видеоклипа. Заедно са от 2 години, имат и 8-месечно бебе. В деня на побоя Александър се прибрал от Околовръстното, но не казал и не показал, че се е случило нещо.

"Всичко беше съвсем нормално, като всяка вечер, прибра се, правихме си вечеря, аз се качих горе да приспивам детето. Абсолютно нищо не е споделял с мен. Обяснявам си го, че не е искал да ме тревожи. Не ми се виждаше да е супер притеснен, може и да не съм го забелязала", добавя Людмила Димитрова.

Охранителят излязъл, без да каже на приятелката си къде отива и бил задържан същата вечер. Докато го чакала, Людмила гледала боя с палка, който вече се разпространявал в социалните мрежи. Не подозирала, че мъжът й също е удрял.

На следващия ден истина лъсва. Людмила вижда снимката на приятеля си в новините.

"Аз никога не бих се свързала с някакъв селски бияч, както ги изкарват. Много ме е срам от този акт на насилие, защото за мен това е варварство и не мога да го свържа с профила на приятеля ми, защото аз го познавам много добре. Той е изключително добър човек, изключително справедлив", коментира още Людмила Димитрова.

Людмила се запознала с охранителя преди две години, когато се преместил от Пазарджик в София заради нея. Имал лошо минало и не го взимали на работа. Парите в семейството носила тя. Била стюардеса.

"Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен. Не знам, никога не съм искала да се интересувам от миналото му. Започна да търси работа нагоре-надолу. Просто не можеше да си намери подходящата работа, тъй като има лошо минало и не е толкова квалифициран. Ходеше във сервизи, поправяше коли", казва още Людмила.

И така Александър попада при Ивайло Борисов -Ториното. Людмила знаела, че работи при него като шофьор.

Людмила намира сили да се извини на Васко и Мария, но въпреки всичко не смята, че приятелят й е най-големият грешник.

"Аз го питах дали съжалява, беше тъжен, каза, че съжалява. Каза да не обръщам внимание на нищо. Да му вярвам. Той каза, че не е удрял никой", добавя Людмила.

Фактите обаче говорят друго. Александър е в ареста за побой.


Виж коментарите (39)

Още по темата (10):
12.03.2016 Биячите от Околовръстното не били охрана, а шофьори на 210 лв. заплата
01.03.2016 Армия от 5000 нелегални гардове пази мутрите у нас
29.02.2016 Извънредно: Украйна поиска екстрадиране на единия от биячите на
Околовръстното
28.02.2016 "Биячите" от Околовръстното станаха и рекламни лица
26.02.2016 ММА клуб към биячите от Околовръстното: Елате да ви превъзпитаме!
26.02.2016 23-ма в Пловдив ползвали частна охрана, проверяват ги
Още новини от Национални новини:
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).