Приключиха снимките на "Завръщане 2". Орлин Павлов: Ще е още по-запомнящ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:37 / 20.07.2021
2931
Да се научи да управлява самолет – това е една от големите задачи, които Орлин Павлов трябваше да изпълни на снимачната площадка на "Завръщане 2“. Продължението на едноименния филм от 2019 г. отново събира любими български актьори, сред които изпълнителят на "С едно крило“, Ники Илиев, който е и режисьор, Бойко Кръстанов, Башар Рахал и Александър Кадиев.

Всички те отпътуваха за Пловдив през лятото, където предимно се въртя камерата за предстоящия филм. Компания им правиха Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Йоанна Темелкова и др. В актьорския състав отново присъства и по-голямата дъщеря на екранния Бранко – Клои Рахал.

"Беше си приключение! Благодаря на Ники Илиев и целия прекрасен екип за хубавите моменти и възможността да сме пак заедно. Мисля, че "Завръщане 2" ще е още по-весел, трогващ и запомнящ се филм, изпълнен с приключения“, написа Павлов по повод края на снимачния процес. 

Припомняме, че в поредицата певецът влиза в образа на Виктор – един от приятелите, които се завърнаха в града под тепетата, за да помогнат на героя на Илиев да запази фамилната къща. От сюжета на първото заглавие стана ясно, че професията на героя е именно пилот на самолет, а дали е зарязал работата в името на любовта си с Лора (Диляна Попова) зрителите ще разберат скоро.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка в парка
Вдигат определени пенсии
Жълт код за проливни валежи и гръмотевици е в сила за 2 области
Днес е най-важният ден от Страстната седмица
Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).