Премиерът за смъртта на Радосвет Радев: Загубата е голяма!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:52 / 06.08.2021
4740
"Изразявам най-искрените си съболезнования към семейството, близките и приятелите на Радосвет Радев. Той е личност, която остави ярка следа в българския бизнес, журналистика и в обществения ни живот." Това посочи министър-председателят Стефан Янев в съболезнования адрес към семейството на Радосвет Радев.

Премиерът подчерта ключовата роля на Радев за развитието на благоприятна и ползотворна бизнес среда у нас, насочена към иновациите. "Дълги години Радосвет Радев бе важна част от Българската търговска камара, допринасяйки за нейното модернизиране и превръщането ѝ във водеща бизнес организация. Той не само спомогна за утвърждаването на нейния авторитет, но даде и своята дан за изграждането на позитивна, спокойна и предвидима икономическа обстановка у нас", сподели министър-председателят.

Радосвет Радев е основател на Дарик Радио, една от първите частни медии в страната. Дейността му винаги е била насочена към подпомагане на медийния плурализъм и представяне на всички възможни гледни точки.

Министър-председателят Янев изтъква, че Радосвет Радев е личност, която ще остави ярка следа. "Той ще бъде запомнен от обществеността като човек с визия, личност, която непрекъснато се стреми към високи цели и неизменно работи за бъдещето на България“, допълва още премиерът.

"Загубата е голяма. Поклон пред светлата му памет!", добавя министър-председателят Янев.

 


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Станишев: Много войводи, малко четници
Мъж остана без работа заради фалшиво положителни тестове за нарко...
Корнелия Нинова: Днес ни чака много сериозно решение
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).