Премиерът Янев на посещение в Смолянско днес и утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:51 / 30.07.2021
836
Министър-председателят Стефан Янев е на посещение в област Смолян днес и утре. В 17:00 ч днес премиерът ще пристигне в село Забърдо и ще се запознае на място с ремонтирания път за "Чудните мостове“, за който правителството отпусна 250 000 лв. след като бе наводнен от поройните дъждове на 17 юни т. г. и бе станал непроходим. Пътят е от огромно значение за развитието на икономиката и туризма в региона.

В Забърдо министър-председателят Стефан Янев ще бъде посрещнат от кмета на селото Валентин Черпоков, от областния управител на област Смолян Стефан Сабрутев и от кмета на община Чепеларе Боран Хаджиев.

Утре, 31 юли, премиерът ще бъде гост на 18-ото гайдарско надсвирване в рамките на Илинденския събор в село Гела, след което министър-председателят ще разгледа изграждащия се ГКПП "Рудозем-Ксанти“. Очаква се той да бъде завършен в следващите две седмици.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Такова време ни очаква през следващите дни
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло другото ...
Детето на Божанков е стреляло с револвер "Смит енд Уесън" 357 маг...
Борисов: Не ми поставяйте условия
Оперират простреляното от сина на Божанков дете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).