Пребиха шофьор до безсъзнание пред жена му след лека катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
14:36 / 27.10.2016
16367
Варненски шофьор беше пребит до безсъзнание пред съпругата си, след като беше "засечен" от недобросъвестен водач на кръстовището на булевардите "Христо Смирненски" и "Цар Освободител" в морската ни столица. 

Пострадалият Красимир разказа за Медийна група "Черно море", че е изкарал тежка нощ в интензивното, където са констатирани комоцио, хематоми по главата, натъртени ребра. С лявото си око почти не вижда, след умело кроше, нанесено му от другия водач-участник в ПТП-то, заради което има и няколко шева.

Екшънът се разиграл в сряда около 18,30 ч. Красимир е зад волана, а съпругата му Росица пътува до него. На "острова" на фаталното кръстовище опитваща се да направи обратен завой кола засича техният автомобил и се налага Красимир да набие рязко спирачки.

"Отворих прозореца и попитах шофьора къде и как кара, защото от рязкото спиране съпругата ми се удари в таблото. 

"Ще карам където си искам", отговори той и ме посъветва да си вървя по пътя. Бях спрял колата и излязох да видя какво е станало. Другият също излезе, реших да подам сигнал за инцидента на тел. 112 и се върнах за телефона си и тогава започна побоят. Доколкото разбрах в полицията, побойникът се казва Антон. 

Беше вещ в боя, защото ме удряше само с юмруци в главата, при това много точно и силно. Свали ме с няколко удара на асфалта и продължи да ме обработва с ритници. Дойдоха хора, но в този момент съм загубил съзнание и се свестих в линейката", разказва още пребитият Красимир.

Той няма да чака преписката от прокурора, според която побойникът трябва да бъде привлечен след около 2 месеца под наказателна отговорност за хулиганство. Решил е да заведе частно дело, търси свидетели на зверския побой.

"Доколкото знам, на Антон само са взети показания и не е задържан. Според мен това е потенциално опасен за всички хора тип, който пак ще извърши същото", завърши Красимир.

Той тепърва ще се възстановява и от комоциото, и от хематомите. Надява се зрението му да се възстанови от зверското кроше, а съпругата му Росица да се оттърси скоро от стреса.

Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).