Пребиха български таксиджия в Англия заради забележка за пръдня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:52 / 16.10.2020
10650
Български таксиметров шофьор е бит от клиент в Англия, след като го помолил да слезе от колата му, защото пърди. За инцидента, който се случил миналия ноември, се разбра по време на съдебно заседание сега в Бристъл. 35-годишният Джеймс Малет бил в нетрезво състояние и се качил в колата на Александър Бончев с трима приятели, пише "24 часа".

Докато ги карал към нощен клуб, англичанинът пръднал, което българинът приел за обидно. Когато спрял колата и му казал да слезе, Малет налетял на бой. Бончев също отвърнал, но разследването установило, че това било при самозащита. Освен това нашенецът и преди бил подлаган на унижения от други пътници и затова реагирал толкова крайно.

Тъй като първоначално Малет твърди, че българинът го е нападнал, той губи работата си за "Юбер", не може да си плаща наема и се налага да се върне в България. Англичанинът бе осъден на 6 месеца условно с 2-годишен срок на проследяване и 120 часа обществено полезен труд. Трябва да плати и 500 паунда обезщетение на Бончев, тъй като му е счупил пръст при боя.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).