Повдигат обвинение на планинаря Тодор Владимиров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (50)
17:27 / 16.12.2016
37317
Изчезналият в понеделник планинар Тодор Владимиров е открит жив и здрав. 40-годишният мъж сам се е появил на хижа "Васил Левски", съобщава Нова тв.

Оказва се, че Тодор не се е загубил, нито е бедствал. Мъжът е разбрал, че нещо не е наред, след като е чул хеликоптер да кръжи в района.

На спасителните екипи той обяснил, че е бил на палатка край хижа "Рай". В този район е нямало връзка в мобилния оператор, батерията му била паднала.

Заради безразсъдните си действия Тодор ще отговаря пред полицията. Ще му бъде повдигнато и обвинение. Спасители три дни провеждаха акция за издирването на изчезналия турист. Днес в издирването се включи и отряд от Пловдив. 28 души - планински спасители и рейнджъри - издирваха мъжа.

Сигналът за изчезването му беше подаден на 13 декември. При студ, стигащ до минус 20 градуса нощем, мъжът е оцелял пет дни в планината.


Виж коментарите (50)
Още новини от Национални новини:
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка в парка
Вдигат определени пенсии
Жълт код за проливни валежи и гръмотевици е в сила за 2 области
Днес е най-важният ден от Страстната седмица
Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).