Потресаващи подробности за кървавата касапница в Стара Загора!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:17 / 21.05.2017
9372
Съседи на старозагореца Красимир Иванов, който уби 67-годишната си тъща Мария Иванова и рани 28-годишната си съпруга Гергана Иванова, са в шок. Те недоумяват кое може да е извадило от равновесие съпруга, за да извърши престъплението пред очите на 11-годишния си син Парис, пише "Монитор". Момчето, което има здравословни проблеми е настанено в защитено жилище от социалните служители. 

Хората разказват, че Красимир и 16-години по-младата от него Гергана се залюбили докато тя била ученичка-Сключили брак пред да завърши и се наложило да вземе диплома във вечерната гимназия след като родила момченцето си. Редовно били виждани заедно, демонстрирали влюбеност, а особено активната в социалните мрежи Гергана редовно публикувала снимки и постове, в които обяснявала, че Краси е мъжът на живота й въпреки значителната разлика в годините. Тя дори татуирала името му на две места по тялото си. 

Според запознати в края на м.г. отношенията им видимо охладнели. Това се случило след като младата дама записала задочно докторантура в Педагогическия факултет на Тракийския университет. Във ФБ Гергана дори е показала началната страница на труда си, който бил свързан с пряката й работа като специален педагог в дневния център за деца и младежи с увреждания. 

Най-вероятно успехите в професионалната кариера на амбициозната му съпруга са отключили тежка ревност в Красимир, който нямал висше образование и разчитал на случайни доходи от близки в чужбина, коментират техни познати. Възможно било чашата да е преляла когато съпругът разбрал , че жена му е бременна. 

По неофициална информация 45-годишният Иванов е настанен под полицейска охрана в МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" в Кърджали заради нараняванията , които най-вероятно сам си е причинил. Образувано е досъдебно производство по член 116 от НК , наблюдавано от старозагорската окръжна прокуратура. Тепърва ще се изяснява по какъв начин мъжът се е добрал до Черноочене, тъй като не е шофьор и няма собствен автомобил. От здравното заведение отказаха коментар за състоянието на охранявания си пациент.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).