Покрусената Алекс Раева със сърцераздирателно писмо до баща си

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
13:51 / 02.05.2017
15445
Водещата Александра Раева написа сърцераздирателно прощално писмо до баща си Илия Раев, който почина вчера. "Благодаря ти за уроците. За правилния път, който ни показа", пише тя. Големият актьор, радвал ни с играта си в незабравими български филми и на театралната сцена, си отиде на 77-годишна възраст. Ето какво написа дъщеря му в личния си фейсбук профил: 

"На добър път, Татко! Благодаря ти за уроците. За правилния път, който ни показа. За повишаването на тон и искрената любов, която ни даваше в правилните моменти. Благодаря ти, че ни научи да обичаме без страх, да сме смели, честни и добри, дори да ни мачкат! Благодаря ти за чувството за хумор, което наследихме от теб. 

Благодаря ти, че ни направи хора, които да не ги е срам от делата им! Благодаря ти, че ни направи като Теб... Ще продължим пътя ти, а ти се настани удобно на небесния си трон и бъди спокоен... нищо не свършва с материалния ни път на тази земя. Винаги ще си в сърцата ни и мислите ни. Обичам те, Татко!".

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).