Почина основателят на "Мото-Пфое"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:28 / 04.04.2022
5521
"От този свят си отиде една легенда, истинската история на автомобилния бизнес - Борис Мареков! Той посвети повече от половин век на автомобила. В началото на 90-те години създава "Мото-Пфое"! Имах честта да се докосна до неговата Вселена в последните 25 години, неговата мъдрост и великодушие бяха заразяващи, той вярваше в силата на младостта, съчетана с енергията и разума.

Благодаря Ви, г-н Мареков, за всеки един разговор, за всяка книга, за всеки урок как да живеем и работим, защо е важно да преследваме мечтите си и да не забравям, че животът трябва да се преживява в приключения. Казваше ми, “обичай хората, съобразявай се с тях, всеки носи собствена искра, болка и надежда! Предизвиквай ги да надскачат себе си! Намирай начин да им показваш, че са незаменими и колко разчиташ на тях! И никога не забравяй, твоят дом е твоята крепост, направи компанията си бащин дом за хората ти. Дори, когато отидат другаде, те винаги да чувстват “бащината" компания като близка! Това е рецептата за добър бизнес и достоен живот".

Ще се усмихна, защото знам, че г-н Мареков обичаше да се радва на всяка усмивка. Болката за мен е като за загубата на баща, на пътеводител, който те прекарва от мрака в светлината…толкова много ще ми липсва…!

Съболезнования за семейството му и за целия екип на Moto-Pfohe, които са неговата гордост!

Дълбок поклон!"

Това написа във Фейсбук пловдивчанката Мария Капон.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).