Пловдивчанин: Велосипедистите в Морската на Бургас пречат на пешеходците

Автор: Иван Сотиров
Коментари (21)
16:17 / 14.07.2021
3420
Турист от Пловдив се свърза с Burgas24.bg, за да изрази възмущението си, че по крайбрежната алея на Бургас се движат свободно и пешеходци, и велосипедисти, без да има отредено място само за колоездачите.

Ето какво гласи сигнала на госта на града ни:

Здравейте! От два дни съм в Бургас. Вчера ми направи впечатление, че велосипедистите пречат на пешеходците по крайбрежната алея. Възмутен съм. Доколкото виждам май е имало велоалея, но маркировката е изтрита, което създава хаос.   

Казусът е от години. В края на 2018-а велоалеята от Моста до Капани бе демаркирана. "Велосипедисти също имат право да карат своите колела, но трябва да се съобразяват с пешеходците. В Морската градина на Бургас е забранен достъпът на автомобили, не и на велосипеди", казаха за Burgas24.bg от пресцентъра на Община Бургас.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (21)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).