Плевнелиев не спира да напада Радев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
12:29 / 06.02.2020
8119
Бившият президент Росен Плевнелиев не слиза от екран от няколко дни. Той обикаля тв студията, за да плюе държавния глава Румен Радев. Днес Плевнелиев се появи в БНТ, като повтори тезите си от изминалите дни.

"Държавният глава плюе от три години правителството. Преди войната му не беше обявена официално, но вече е. Според мен това е лична война“, смята Плевнелиев.

"Той като военен, смята, че битката е най – правилното нещо, но тя е в неподходящ момент“, обясни той и поясни, че не е редно сега да се натиска спусъка, когато България върви по толкова важен път – да влезе в сърцето на Европа–в чакалнята на Еврозоната.

Росен Плевнелиев изрази мнение, че Румен Радев обслужва чужд геополитически интерес, но напомни, че единственият начин да се отървем от бедността, е да влезем в богата Европа.

Иначе Плевнелиев разкри, че е съгласен с някои от тезите на Румен Радев, но пак обясни, че наистина не трябва да се блокира държавата. Росен Плевнелиев призова ВСС да провери действал ли е според закона Иван Гешев във връзка със СРС-тата, в които е записан Румен Радев.

Виж коментарите (19)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).