Плеймейтка: Искам да спя със Слави Трифонов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (132)
12:18 / 08.05.2020
126323
Искам секс със Слави Трифонов! Дори и да знам, че страстта ще бъде само за една нощ, пак бих се отдала на изкушението. Но не мисля, че ще е само за веднъж. Ще направя така, че да иска още и още."

Тези интимни мисли сподели пред "България Днес" плеймейтката Галина Атанасова. Еротичната моделка наскоро татуира името на телевизионния водещ до сърцето си и така засвидетелства своята дългогодишна привързаност към гологлавия шоумен.

Нашарената по цялото тяло с татуси моделка, в чието число влизат също фолкпевците Константин и Борис Дали, гостува на Слави във вечерното му шоу преди време, след като увековечи името му върху кожата си. Репортерът Боби Борисов засне на живо жигосването на плеймейтката в студио за татуировки в Кюстендил, а малко по-късно Галина седна на диванчето срещу любимия си водещ. Паралелно с това мацето се записа на кастинга за "Мис Левски Г", който Трифонов обяви преди време.

"Слави е сам, защото е прекалено специален като мен. А нас не ни заслужава никой. Секс между специални хора като нас ще бъде тръпка веднъж и завинаги. Нали знаеш лафа защо правя секс на първа среща - защото може да няма втора", разкри пред вестника Атанасова, която е категорична, че Слави ще я пожелае още много пъти, стига веднъж да се събуди до нея.

Плеймейтката чертае планове първата им среща да бъде романтична. "Представям си как двамата сме пред камината с чаша вино в ръка, слушайки неговите разкази и прегръщайки ме. А след това, каквото виното покаже", усмихва се издайнически Галина.

Тя е категорична, че с най-желания ерген Слави Трифонов виното няма да й подейства по друг начин освен разгорещяващо. А нажежат ли се страстите в нея, ситуацията става взривоопасна.

"Вярвам, че Слави е мъжкар не само като визия, държание и говорене, но и в леглото след виното", убедена е Галина, която не смята да има каквито и да било задръжки пред камината и след нея.

За първи път плеймейтката харесва Слави, като е на 12 години. Казва си, че един ден трябва да го види и да му гостува на диванчето в шоуто. Сбъдвайки мечтата си, тя вижда един мил и елегантен човек, съвсем различен от строгия му образ на екрана.

"Казах, че съм влюбена в него от дете, той не ми вярва. Както на него не му върви с жените, така и на мен мъжете ми бягат. Мислех да му предложа да се вземем, на нас може да ни провърви. Ама ме хвана срам", разкрива още Атанасова.

Плеймейтката е категорична, че всеки един мъж е длъжен да издържа жената до себе си. По думите й мъж в леглото винаги можеш да намериш, но баща на детето много трудно.

"Не вярвам в любовта вече, много пъти са ми разбивали сърцето. Няма джентълмени в днешно време, които да гледат първо да е добре на жената. Истински мъже за мен няма. Затова допуснах Слави в сърцето си, защото няма кой друг", разкрива още плеймейтката.

Галина е брутално откровена и това понякога й пречи, споделя самата тя. Има син, който вчера навърши 14 години и се грижи за него. Не поддържа контакт с бащата на детето, а по думите й той не се интересува от сина си.

"Не го припозна и официално синът ми няма баща. Аз съм самотна майка и баща. Но не се чувствам самотна. Възпитавам го, а животът е най-добрият учител и ще го научи", споделя Галина, която е в лоши отношения и с баща си.

"Мисля, че си нормален човек със силно изразена емоция. Ощетена си от взаимоотношения с мъжете. Опознах те на живо и си променям мнението към по-добро", казва Трифонов и оставя вратичка за това думите на плеймейтката да станат реалност.

Виж коментарите (132)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).