Педставиха пред германски медии възможности за почивка във Варна и страната през есента

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:03 / 02.10.2020
2845
Главният изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, д-р Франк Кванте взе участие в онлайн прес конференция "България - популярни туристически дестинации, без ограничения за пътуване - "Есенни промоции и нови дестинации. Туристически оферти през 2021г." , насочена към насърчаване на туризма в България през есенния сезон.

Организиран от Германо-Българската индустриално-търговска камара, уебинара се проведе с цел да популяризира широката гама от атрактивни туристически възможности за почивка през есента в България.   

Дестинация България бе представена пред голям кръг от представители на водещи германски медии, които имаха възможността да се запознаят с предимствата на страната, при предстоящ избор на място за почивка. 

Чрез официално обръщение на вицепремиера на България и министър на туризма Марияна Николова, д-р Митко Василев от ГБИТК и представители на установени туроператори в Германия се рекламира пълният потенциал за почивка и отдих в страната, подчертавайки широкия спектър от възможности за спа, уелнес, балнео, културен, събитиен и медицински туризъм. 

Свързаността на летище Варна със седем града в Германия през зимния сезон 2020/2021, който започва в края на м. октомври бе представена от д-р Кванте, който изброи 7-те планирани връзки през есента да включват градовете: Хамбург, Берлин, Дортмунд, Кьолн, Франкфурт-Хан, Нюрнберг и Меминген. Еднопосочни билети за тези дестинации се предлагат достъпни цени от €29, а обявените цени до същите дестинации през 2021г. към момента започват от €15. Заедно с Ръководител Медицинско осигуряване на летищата на Фрапорт Туин Стар, д-р Артюн Мъгърдичян се обсъди темата за високото ниво на мерките за безопасност и превенция на COVID-19, които стриктно се прилагат на летище Варна и на летище Бургас. Коментира се и ситуацията в България, по отношение на безопасност от COVID-19 и ниския процент на разпространение.  

Открийте България през есента и зимата: 

https://www.presseportal.de/pm/148624/4721811

Черноморското крайбрежие: 

https://www.presseportal.de/pm/145310/4716652

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).