Отказ за секс довел до бруталното изнасилване в София, Нубар Мохамед полудял

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:05 / 28.11.2020
16526
Сериен изнасилвач - сириец се гаври с бившата си приятелка. след като го пуснаха от затвора и е в изпитателен срок. Гнусното посегателство 44-годишният Нубар Мохамед извършил в началото на седмицата в квартирата си в столичния кв. "Свобода“.

Жертвата му е жена на 49 години, която е с два избити зъба след зверския побой и множество охлузвания и хематоми по тялото от изнасилването. Нубар и пет години по-възрастната му приятелка се разделили преди около месец. Той обаче ѝ дължал неголяма сума пари, която тя си искала.

Средствата му дала, за да си свърши някаква работа, станало ясно в хода на разследването, пише "Телеграф“. Когато се уговорили да ѝ ги върне, тя отишла до квартирата му. Щом обаче влязла вътре, за да не се разправят на стълбите, сириецът веднага започнал да я кара да правят секс. Жената категорично отказала. Това вбесило серийния изнасилвач и започнал да я бие.

От прокуратурата издадоха, че при ударите са ѝ били отчупени парчета от два зъба. След като Нубар я омаломощил, започнал да се гаври с нея. Жената обаче подала сигнал в полицията и сириецът бил арестуван, Оказало се, че 44-годишният Мохамед е в България от 10 години.

Първоначално му бил отказан статут за убежище, но той чрез юридически врътки постоянно подавал заявление за оставане в страната. През това време обаче извършил две изнасилвания на жени и бил осъден за двете престъпления и един грабеж в магазин за хранителни стоки и алкохол на пет години. Пуснали го обаче предсрочно през 2017 г. и в момента все още бил в изпитателен срок.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).