Отиваща на важен изпит студентка оцеля по чудо на Игнажден в тежка катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:46 / 20.12.2017
4096
Студентка оцеля по чудо на Игнажден в тежка катастрофа, станала на пътя Русе - Разград. Момичето е откарано в УМБАЛ "Канев" в Русе, но без опасност за живота, предаде кореспондентът на БГНЕС за региона. Инцидентът е станал около 11.30 часа в участъка между селата Бъзън и Щръклево. Студентката, която е била зад волана на лекия автомобил "Опел", е пътувала от Разград към Русе, за да се яви на държавен изпит. Според предварителната информация тя не е шофирала с високо скорост, но тъй като пътят е бил хлъзгав, колата е поднесла. 

Момичето е изгубило управление, при което автомобилът се е преобърнал три пъти по таван и е излетял в крайпътната нива. На място са били извикани екипи на "Спешна помощ", полиция и пожарна. Причините за инцидента се изясняват. До обяд станаха още няколко катастрофи, главно заради хлъзганата настилка. За щастие всички те са с материални щети, но тъй като бяха на международното шосе и след изхода на София, се образуваха задръствания.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).