От Румъния: Дан Балан има връзка с Андреа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:07 / 16.12.2019
31480
Румънски медии гръмнаха със сензационната новина, че световната звезда Дан Балан има връзка с нашата Андреа. От WOWbiz.ro твърдят, че певецът от известно време поддържа тайна връзка с Андреа, която нашумя в Румъния покрай съвместната си работа с Кости Йонита. 

Източници на изданието твърдят, че в последно време Андреа и Дан Балан прекарват цялото си време заедно. "Андреа напусна Кубрат Пулев преди няколко месеца, супербоксерът, с когото имаше връзка от повече от 10 години. Оттогава Андреа е неотлъчно с Дан Балан, ходи с него на различни събития, отскоро са заедно и в Киев. Те се стараят да крият отношенията си, гледат на публични място да са заобиколени от приятелите си, не интимничат, но ... Когато са сами и имат достатъчно възможности, между тях се случва нещо " , твърди нашият източник, близък приятел на двамата и очевидец на срещите помежду им.

Освен това, ако години наред Андреа никога не отговаряше на въпроса кой е любимият й артист, напоследък тя отговаря категорично, че това е Дан Балан. 

Освен това цитираният източник информира, че връзката между Дан Балан и сексапилната българка Андреа все още не е оповестена от никой от тях по причини, които очевидно се дължат на начина, по който се представят пред публиката си.

"Дан Балан се представя като ерген, защото повечето му фенове са жени. Андреа, която така или иначе беше дискретна с личния си живот, също не иска да разбива фантазиите на мъжката част от феновете си", коментира източникът на медията.

Потърсен от репортери на WOWbiz.ro, мениджърът на русокоската Йониу Бежинарю каза, че не участва в любовния живот на своите звезди. "От уважение към звездите, които представлявам, предпочитам да не коментирам любовния им живот. Дори и да разбера какви отношения имат, аз не ги коментирам по никакъв начин, мога да говоря само за кариерата им, за концертите им, за песните, които предлагат, или въпроси от професионален характер “, каза Йониу Беджинариу, мениджър на красивата Андреа.

Дан Балан беше избран за най-сексапилен артист в Русия, преди време: "Това е победа, която ме изненада. Не знаех дори, че съм номиниран. Радвам се, че някои все още ме намират за привлекателен и секси", каза Дан Балан. Родом от Молдова, Дан Балан обясни защо отсъства напоследък от музикалния пейзаж, казвайки, че се е преместил в Лондон за две години и работи усилено върху новия си албум.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).