Охранители пребиха жестоко момче в Студентски град

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:20 / 12.07.2017
5590
Хематоми по лицето, избити зъби и наранявания по тялото и слабините - това е равносметката от побоя над 18-годишния Мирослав, който пострада в дискотека в Студентски град. Пред Bulgaria On Air той и приятелят му разказаха какво се е случило в злополучната нощ.

"Вечерта си беше нормална, имахме сметка на масата, която я платихме. Но понеже бутилката свърши, моят приятел отиде до бара да си поръча малка водка. Той се забави и аз отидох да видя какво става. Той не беше разбрал колко струва чашата му. Опитахме се да оправим нещата. Търсихме точни пари, при което дойдоха охраните, казаха да дойдем с тях и ни забутаха двамата към тоалетните на дискотеката​", спомни си Мирослав.

Разказа още, че охранителите били 4-ма, той се опитал да реши ситуацията по мирен начин, но опитите му се увенчали с неуспех.

"На влизане веднага ни удариха по един път в корема, него го изритаха между краката. Разбиха ми на мен носа и в този момент съм припаднал", разказа пък приятелят на Мирослав, който е непълнолетен, но въпреки това е бил допуснат в нощното заведение.

Отношение по случилото взе и майката на пострадалия - Татяна Райкова.

"Аз подадох жалба в полицията, подадох жалба срещу нейното бездействие. Те нищо не са направили по въпроса с презумпцията, че моят син е отказал съдействие от полицията. На въпрос "Желаете ли съдействие от полицията?" е отговорил: "Не желая, желая линейка". Когато той е целият в кръв, уплашен, без да знае защо е бит, той не знае нито правата си, нито какво съдействие би му оказала полицията в този момент", настоя майката.

Тя съобщи, че след инцидента на сина ѝ се обаждали хора от клуба и го обиждали. Обиди прозвучали и към нея - че Мирослав е невъзпитан, наркоман и пияница.

"Искам да помоля да спрат квалификациите към мен и сина ми", отправи апел Татяна.


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).