Наша известна певица показа дома си: Кич или изискан и стилен лукс?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
20:47 / 07.03.2017
20653
Галена, която е сред най-тиражираните от "Пайнер", наскоро се обзаведе с нов имот. Поп фолк дивата не може да се отърве от участия из столицата и цялата страна. Гласовитката от Смядово не спира да пее и извън страната, като е една от най-желаните ни певици за емигрантите ни зад граница, пише "Блиц". Затова и хонорарите, които взима, макари да ги дели с шефа си Митко Пайнера, никак не са малко. 

Многобройните й участия я принудиха да си закупи апартамент в столицата, за да не се връща по никое време през нощта във Велико Търново. Домът й в София не може да се мери по пищност на този в старопрестолния град, но и той не е съвсем от най-скромните къщурки. И макар да криеше и да не се хвалеше с новата си придобивка доскоро, накрая Галена реши да го покаже. Отдавна се знае, че поп фолк дивата живее като кралица. 

Домът на Гальо Вафлата е като истински рай на пищността и богатството. Певицата често споделяла, че й било трудно да изостави този разкош, за да търчи по участия в столицата или из страната. Досега само снимките на царския палат в старопрестолния град предизвикаха сензация в нета. Форумците често се разделяха по мнения за това, как така звездата на "Пайнер" и нейния съпруг, бизнесмена Галин, си позволяват подобен лукс. 

Много от феновете й обаче са категорични, че двамата работят много и затова могат да си купят всичко, което си пожелаят. Други от онлайн потребителите ги кастрят заради това, че домът им е повече кич и лъскави мебели, отколкото да е стилен и изящен. Но с апартамента си в столицата Галена показва, че има вкус и знае как да подреди местото, където живее.

Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).