Нагъл бакшиш натъжи двама пенсионери с много подла постъпка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:03 / 15.03.2017
13759
Пенсионерка стана жертва на нагъл таксиджия. За 8 март Гиньо и Галина решили да си направят подарък телевизор. Взели го на изплащане - за година по 35 лв на месец. Галина решила да закара новата придобивка от магазина до дома си в кв."Слатина" с такси. Телевизорът го сложила на задната седалка плюс чантата с документи, пенсията й от 500 лева и ключа за вкъщи. 

"Отворих вратата, питам го колко струва, той ми каза 5 лева. Излязох и понечих да отворя задната седалка, за да взема телевизора и чантата. Понеже идваше кола обаче, той ми вика: "Ще завия само и след завоя ще ми платите". Даде газ и така и не се върна. Аз от шок нито запомних номер, нито компания", споделя пенсионерката в ефира на Нова телевизия. 

Двамата имат дъщеря, но и тя нямало как да им помогне, била на инвалидна пенсия. От Столична община признават, че, ако шофьорът не е от големите фирми, трудно ще се намери. Рискът да бъдем обрани от таксиметров шофьор е по-малък, ако го поръчаме по телефона. 

"Ако има душа и сърце, да ни върне телевизора - ние сме възрастни хора. Това беше удоволствие на стари години, да си вземем телевизор и да гледаме нещо", добавя възрастната двойка, която сега година ще трябва да изплаща телевизора.

Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).