На Бате Николай не му върви, сега пък го нахапа улично куче

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:12 / 15.12.2016
4237
Бездомно куче жестоко ухапало Николай Николаев, съобщава 24 часа. Той оставил автомобила си в столичен автосервиз, а в двора се навъртало едро псе. Животното ръфало кокал, а когато се хранят животните са особено агресивни. Бате Николай явно му се видял като заплаха, защото кучето се хвърлило и го захапало жестоко по крака. 

"Откъсна ми парче месо. Добре, че не ми разкъса сухожилие, щях да осакатея за цял живот!, възкликва Николаев. Стопаните на гаража извикали зелен патрул и агресивното куче било хванато и откарано. 

"Какво ще го правите, попитал актьора". Обяснили му, че ще отведат в лечебница, ще го скопят и вероятно ще го предложат за осиновяване в Германия, където нашите бездомни псета стрували добри пари. А Николай Николаев спешно бил приет в "Пирогов" и операцията по зашиването на раната продължила 6 часа. Самият актьор е голям любител на животните и винаги е имал домашен любимец.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Напаст ликвидира хиляди декари в Родопите
Стефан Янев: Не разбрах защо беше нужно това извънредно заседание...
Хампарцумян: Aко "Уникредит" и "Пощенска банка" придобият ПИБ, то...
Кирил Петков коментира трагичната катастрофа, няма идея защо е пр...
Бизнесмен от най-стария морски курорт в България: Премахваме олин...
Ръст на заплатите до 6-7 години, ако България стане част от евроз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).