Мъж почина, след като бе задържан при опит за кражба в автокъща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:15 / 16.05.2017
3842
Софийска градска прокуратура започна досъдебно производство във връзка с възникнал около 02.15 ч. тази нощ инцидент. В ранните часове на 16 май пострадалият А. К. влязъл на територията на автокъща, в района на бул. "Овча купел" 63 в София, с намерение да извърши кражба. Действията му били забелязани от свидетел, който подал сигнал в полицията. Същевременно се задействала сигнално-охранителната техника в обекта, поради което на място се отзовали и служители на охранителна фирма. Това съобщават от пресцентъра на Прокуратурата. 

При опита за задържането на А. К., той оказал съпротива, включително използвайки подръчни метални предмети. Това наложило прилагането спрямо него на помощни средства /белезници/. Малко по-късно А. К. се почувствал зле и минути след това починал по неизяснени към момента причини. Към настоящия момент е извършен оглед на местопроизшествието, разпит на свидетели и са назначени съдебно-медицински експертизи. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).