Млада жена уби пенсионер, защото не й платил договорените 20 лева за секс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:02 / 09.07.2020
13183
Окръжна прокуратура- Кюстендил е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Детелина Василева (на 29 години) за извършено от нея умишлено убийство.

Пострадалият П.Й. бил пенсиониран миньор. Живеел сам в къщата си в с. Мламолово, община Бобов дол.

На 08.11.2019 г., заедно с двама негови приятели, се събрали при него. С мъжете била и Детелина, с която по-рано се договорили за предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане.

Когато гостите му се разотишли, П.Й. предложил на обвиняемата да остане. До към 2 ч. през нощта тя седяла на стол, докато той се разположил на леглото. От изпития по-рано алкохол мъжът за кратко заспивал, а след като се събуждал обиждал и се заяждал с гостенката си, заплашвал, че ще я бие. След като тя му отказа полов акт, й казал да тръгва, като й дал 2 лева за билет. Тя му обяснила, че навън е тъмно и студено и трябва да изчака до сутринта, когато ще има автобус.

Поведението на Й. и фактът, че посред нощ трябва да напусне къщата му, при това без да е получила договорените 20 лева, заради които останала, изнервили обвиняемата. Тя взела намиращия се на масата нож и нанесла с него удар в областта на гърдите на пострадалия. От силата на удара, острието влязло в тялото му до дръжката. Мъжът станал от леглото и сам извадил ножа от раната. Обвиняемата се изплашила и избягала навън.

На следващата сутрин бездиханното тяло на пострадалия било открито от негов приятел. Пристигналият на място лекарски екип констатирал смъртта на П.Й.

От заключението на изготвената съдебномедицинска експертиза е видно, че нанесеното на мъжа прободно-порезно нараняване в гръдния кош предизвикало масиран кръвоизлив, последван от остра сърдечно-съдова недостатъчност. Това довело до смъртта на пострадалия.

В хода на разследването, разпитана като обвиняема, Детелина разказала с подробности за случилото се в нощта на 08.11.2019 г., като признала за извършеното от нея убийство.

Понастоящем жената се намира в следствения арест в гр. Кюстендил. Предстои наказателното производство срещу нея да продължи в съда.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).