Млад българин впечатли света, след като се нареди в класация до Стив Джобс и Хенри Форд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:05 / 19.08.2020
4427
Българин стана лауреат в престижната глобална класация на бизнес славата –  "JAUM Business Hall of Fame". Така Борис Колев се нарежда до имена като Стив Джобс, Хенри Форд, Уорън Бъфет, съобщава Нова.

Само на 32 години Борис вече е успешен предприемач с богат опит и десетки инвестиции в различни бизнеси. Той е награден с няколко световно признати отличия.

"Като навърших 18 създадох първата си компания с приятели, която от началото на беше много успешна. След което започнах с втори, трети, четвърти проект и т.н., докато част от бизнесите не успяха, част от тях и до ден днешен съществуват и работят добре", споделя Колев.

"Това, което ме пали мен, са социалните идеи – тоест бизнеси, които освен да изкарват пари, да носят ползи за хората, природата и обществото", каза Колев.

Той посочва, че покрай неговата номинация, много от най-влиятелни хора в САЩ са разбрали за България, тъй като той е бил единственият европеец в класацията.

"Разбраха, че сме развита държава, имаме предприемачи, имаме иновации и стартъпи, които заслужават да има се обърне внимание и може да се инвестира тук стабилно", заявява Колев.

"Не би трябвало парите да са цел. Те не са цел на нито един бизнес, защото са един от ресурсите. Те са средство. Само предприемач, който има идея за какво са му тези пари и какво ще прави с тях, може да бъде истински успешен", категоричен е Колев.

"Мисля, че в България има много възможности и много по-лесно и бързо може да се успее", посочва Колев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).