Миски и фолк певици се фукат с дипломи, взети по втория начин!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:33 / 03.01.2020
18115
Висшето образование в България отдавна не е това, което беше преди години, а най-прясното доказателство за срива на неговата стойност е дипломата, с която плеймейтката Нора Недкова се похвали наскоро. Тя вече има тапия за бакалавър по маркетинг от НБУ, макар да се мълви, че няма и един ден присъствие на лекции и упражнения. За съжаление Нора не е единственият пример за това колко ниско могат да падат българските вузове. В страната ни е пълно с миски и фолк изпълнителки, сдобили се неясно как с дипломи за висшистки.

Джулиана Гани преподава на студенти 

Джулиана Гани е сред най-ярките доказателства за това, че не е важно какво имаш в главата си, а как го представяш пред хората. Дългокраката силиконова бомба е успяла да мине цели три курса на обучение. Понастоящем плеймейтката често изтъква, че има "три висшета".  

Златка Димитрова учила "световна математика"

Плеймейтката Златка Димитрова завинаги ще остане в историята на "ВИП Брадър" с "откритието", че Великобритания е столица на Англия, а Босна –на Сърбия. Но въпреки, че "прозренията" й са абсурдни, тя също може да се похвали с диплома за висше образование. Еротичната моделка, известна с афинитета си към сериозно обвързани мъже, е горда притежателка на кетап по финанси. Тя е завършила Бургаския свободен университет. 

Не може да се каже, че Златка е била блестяща студентка, но ако се съди по резултатите от положените изпити, не е била и от най-слабите. Средният успех от дипломата ѝ е: добър 4,10. 

Секс бомбата се справяла сравнително лесно с ученето. Но имало и препъни камъни. "Най-трудно ми беше със световната математика“, сподели преди време плеймейтката, визирайки световната икономика. 

Ходила ли е Жени Калканджиева на лекции по право?

Жени Калканджиева има юридическо образование, но съществуват сериозни съмнения дали дипломата ѝ от Югозападния университет в Благоевград е истинска. От години се носят слухове, че бившата Мис България е платила, за да я направят висшистка. Говори се, че тя стъпила за пръв път във вуза, когато отишла да си вземе тапията. 

Според мълвата Жени никога не е имала намерение да практикува правото, но не искала да остава среднистка, защото в агенцията ѝ "Визаж" имало много момичета с по-добро от нейното образование. И за да не шушукат зад гърба ѝ, че е неука, решила да се запише в Юридическия факултет. 

Наталия Гуркова – юристка с корона

Едва ли има жена, на която дипломата по право да й отива по-малко отколкото на Наталия Гуркова. Определяната за Мис България на всички времена красавица може да влезе в много образи, докато позира пред обективите, но ролята на строг юрист, който се рови в закони и наредби, не ѝ пасва. Още когато печели короната за най-хубава нашенка през 1998 г. тя е студентка по право в Югозападния университет, където учи и пиар. Гуркова никога не е практикувала двете си специалности, но може да се каже, че се справя добре със собствения си пиар. В юридическия факултет тя се записала само защото през 90-те така било модерно.   

Плеймейтката Ася Капчикова – философ от СУ

Ася Капчикова си изкарва хляба с еротични фотосесии и секси танци по нощните клубове, а се говори, че не са и чужди и други, много по-скандални начини за привличане на финансови потоци. Затова е странно, че Мис Плеймейт 2016 е последователка на Талес и има диплома по философия от най-престижното висше училище в България – СУ "Климент Охридски". Красавицата даже е практикувала специалността си пред подрастващи – стажувала като преподавателка в училище. 

Как ли биха реагирали родителите днес, ако Ася пак влезе в класните стаи на рожбите им? Едва ли биха били много щастливи. 

Златка Райкова е магистър по застраховане

Нощна София още помни купона, който Златка Райкова вдигна преди 9 г. за дипломирането си във Висшето училище по застраховане и финанси. На абсолвентското парти на сексбомбата се вихреха стриптизьори, а фолк дивата Деси Слава пя на ушенце на новоизпечената висшистка.   

Пазарджишката плеймейтка е магистър по застрахователно дело. И до ден днешен обаче не е ясно какви знания има по специалността си. 

Кали изкара две висши

Докато си отглеждаше трите деца от трима различни мъже, фолк ветеранката Кали успя да вземе и две висши образования. И тя като Малката Джулка си държи на вуза, само че в дипломите й не са от Аграрния, а от Софийския университет. Певицата е бакалавър по психология и магистър по философия. 

За какво са ѝ тапиите на Кали, и самата тя сигурно не знае. Изпълнителката на хита от 90-те "Наш’та система 4-4-2" никога не е практикувала нито една от двете си специалности, а и едва ли някога ще си изкарва хляба с тях. А и кой ли би потърсил специализирана помощ от психоложка, която не може да подреди дори собствения си личен живот? 

Кучкова е дипломиран счетоводител, Бориса – бизнес администратор

Още две родни моделки се радват на дипломи, които сигурно държат в рамки на стените си, защото едва ли някога ще им притрябват. Това са Елена Кучкова и Бориса Тютюнджиева. Първата е завършила счетоводство в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", но успехът ѝ като Мис Плеймейт е проправил много по-права и широка пътека пред нея. Втората е с американска диплома по бизнес администрация – нищо че никога не е ходила на лекции и упражнения зад океана, където са издали тапията й, а само в Правец. За частния вуз, който посещавала Бориса в родния град на Тодор Живков, се твърди, че е филиал на университет в Сиатъл, пише "Уикенд".

Виж коментарите (2)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).