Микробусът с апашите, обрали инкасо автомобила, също бил краден

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:09 / 27.04.2021
2117
На 4 април от Петрич е откраднат микробусът, в който 3-ма маскирани се криха, преди да задигнат 500 000 лв. от инкасо до Перник миналата седмица, пише “24 часа".

Апашите пристигнали с крадения бус в 8 часа сутринта на 21 април и го паркирали до крайпътен ресторант на АМ “Струма". Техен познат пък спрял джип. Никой не обърнал внимание на двете коли, докато 2 часа по-късно не нападнали единия охранител, докато неговият колега събирал оборота от заведението.

След като взели 500-те хиляди, тримата маскирани и въоръжени с автомати се качили в джипа и зарязали буса. Бързо се разбрало, че той е с бракувани номера. Криминалисти го обработили с надеждата да открият следи от апашите.

Справка от номера на рамата му показала, че е задигнат на 4 април в Петрич. Според запознати е възможно бусът скоро да бъде върнат на законния му собственик, тъй като всички потенциални следи вече са взети от него.

Джипът, с който маскираните избягаха, все още не е открит. За него се знае, че е бил с бракувани номера на друг автомобил. Предполага се, че е бил запален, а апашите са се прехвърлили в трета кола.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).