Мая Манолов: ГЕРБ загуби тези избори, протестът ги спечели

Автор: Георги Кирилов
Коментари (5)
20:58 / 04.04.2021
5151
ГЕРБ загуби тези избори. Протестният вот спечели. Това заяви пред БНТ в първи коментар на изборните резултати Мая Манолова, съпредседател на коалиция "Изправи се! Мутри вън!".

"Според всички социолози, ще сме част от следващия парламент", категорична е Манолова. "Със сигурност, вотът за нас е подценен от социолозите, така беше и на местните избори, където се явявах с Фандъкова", припомни тя.

"Влизаме със сериозна и стабилна парламентарна група. Хората излязоха и гласуваха въпреки опитите на властта да ги сплаши. Хората искат промяна, искат парламент с висока представителност", коментира още Манолова.

На въпрос с кого е склонна да се коалира "Изправи се! Мутри вън!" тя заяви, че ще се изчакат окончателните резултати.

"През целия ден имахме десетки сигнали за купуване на гласова и контролиран вот, за да може да влезе една от патериците на ГЕРБ", каза Манолова.

"Вижда се, че протестният вот е първа политическа сила. При никакви условия няма да подкрепяме ГЕРБ и ДПС", подчерта тя.

"Демократична България" и "Има такъв народ" не са наши конкуренти, ние сме партньори и голямата битка беше срещу партията на статуквото, и мисля, че протестният вот спечели", допълни Манолова.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).