Малката Гери се нуждае от коледно чудо! Да й помогнем!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:18 / 04.12.2016
8588
Малката Гери се нуждае от човешкото милосърдие и доброта, за да се сбъдне нейното коледно чудо! Детенцето страда от коварна болест и само скъпо лечение в Германия ще върне усмивката му и ще му даде шанс за живот.

Преди година - на 8-и декември 2015-а година родителите на момиченцето чуват страшната диагноза "Злокачествен тумор Невробластом". Оттам започва най-важната битка в живота на Гери. Направени са последователно осем химиотерапии, операция, трансплантация на стволови клетки. Въпреки това по костите остават активни метастази, за които в България няма лъчелечение, което налага лечение в чужбина.

След запитване в Германия, родителите на детето получават отговор, че има шанс то да бъде излекувано и да оздравее напълно. Лечението възлиза на 250 000 евро, но най-важното за малката е да се приложи терапия с "Dinutuximab" анти GD 2, която възлиза на още около 350 000 евро. Тази терапия дава 90% гаранция за оздравяване. Ако остане в България, присъдата е 6 месеца живот.

"Нуждаем се от Вашата помощ! Нека помогнем на това малко ангелче", призовава семейството на Гери, което няма финансовата възможност да спаси детето си.

Tитуляр: Камелия Георгиева Младенова (майка на Гери)
IBAN: BG59STSA93000024022242
BIC: STSABGSF
!!!ВАЖНО!!! Тази сметка НЕ е дарителска!!! Дарявайте само в ДСК, защото през другите банки вземат комисионна, а тя може да отиде за Гери!!!
PayPal акаунт - mladenovakameliya@gmail.com


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).