Македонски филм за 9-годишно момче и хомосексуалист ядоса Ангел Джамбазки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:15 / 04.06.2021
6275
Македонски късометражен филм на "Sofia Pride Film Fest“ предизвика недоволство в социалната мрежа Фейсбук. Причината - съдържанието на 20-минутната лента "Змия“.

В нея се разказва за горчиво-сладка история за необичайното приятелство между 9-годишният смелчага Марио и ексцентричния гей мъж Борче, застрашено от предразсъдъците и омразата на родителите в малко градче.

Българският представител от ВМРО в Европейския парламент Ангел Джамбазки изпрати официално писмо до Държавната агенция за закрила на детето във връзка със сюжета на филма "Змията", който ще бъде излъчен на официални филмов форум, посветен на киното за гей общността, съобщават от пресслужбата на партията.

Прилагаме и писмото на Ангел Джамбазки:

"До

ДАЗД

Уважаеми,

Като Държавна агенция, която трябва да за защитава правата на децата, смятам за необходимо да вземете отношение по следния казус.

На 6 юни, неделя, в двор на улица "Шипка“ № 23 в град София, ще бъде прожектиран скандален филм, който е част от селекцията на тазгодишния "София Прайд Филм Фест“. Въпросният филм с името "Змия“, режисиран от Андрей Волкашин от Македония, е с продължителност 20 минути.

Шокиращото в него е перверзният му сюжет, в който се разглежда педофилията като нещо нормално. В основата му е "приятелство“ между 9-годишно дете и мъж гей. В резюмето на въпросния филм тази история е описана като "сладко-горчива“. За едно морално общество, изградено върху основата на традиционните ценности, каквото е българското, в това няма нищо сладко, а само извращение и неморалност. А родители на това неформирано и неосъзнато като личност 9-годишно дете, които трябва да бъдат нравствен стълб в развитието му, са представени като лошите заради предразсъдъците си към тази меко казано гнусна, но най-вече наказуема от закона връзка.

Педофилията е болест, научно доказано сексуално разстройство. А действията за задоволяване на тези страсти трябва да бъде наказвани с цялата строгост на закона, а не да се представят като нещо нормално.

Призовавам Ви да обърнете внимание и да спрете прожектирането на този извратен филм, който е в разрез с всичко, което институция като Вашата защитава, както и на самия "фестивал“."

Виж коментарите (2)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).