Луд късмет! Мъж падна на линия пред идващ влак, машинистът успя да спре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:01 / 21.02.2018
3473
Мъж падна на жп линията в Шумен пред идващ влак, но за късмет машинистът успял да спре. Инцидентът станал на жп спирка "Тракия" към 19,30 часа във вторник, пише в. "Труд". 45-годишният късметлия Рейхан Ибрям се спънал, паднал на релсите и се отървал само с фрактура на подбедрицата. В това време идвал влак, а мъжът не успял да стане, въпреки че му подавали звуков сигнал. 

Машинистът успял да спре, оказал помощ на мъжа и извикал линейка. Медици откарали мъжа в шуменската болница, където е настанен за лечение в ортопедично отделение, заради фрактура на десния крак. Възможно е мъжът да е бил и под въздействие на алкохол. Рейхан, съпругата и двете му деца са от село Крива река, но живеели на квартира в Шумен. Жилището им било в района на кв. "Тракия" и най-вероятно мъжът се е прибирал към дома си.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Удължава се забраната за износ на инсулин
100-годишен данъкоплатец изуми най-големия шеф на НАП
Какво е шиткойн и защо крипто инвеститорите много ги обичат?
Освободиха директора на здравната компания за детска болница, ето...
Парламентът решава съдбата на съдебния инспектор, отправял сексуа...
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).