Луд екшън в болницата в "Меден рудник" с подивял пенсионер, псувни и пистолет!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (2)
14:43 / 02.11.2020
3213
Луд екшън се е разиграл на 24 септември в болницата в "Меден рудник", научи Burgas24.bg. Подивял пенсионер е вдигнал на главата си цялото лечебно заведение – крещял на регистратурата и обсипал с псувни и заплахи служителите на МБАЛ "Бургасмед".

Мъжът псувал и се развикал: "Какъв е тоя лекар, ненормален ли е, ще се върна с пистолет и ще го напълня със сачми“. И нае само -  повдигал блузата си и показвал оръжие - газов пистолет "Екол“, калибър 8 мм. Заканил се към лекарите с думите: "Ще видите какво ще направя“. Държал се и агресивно към дежурния лекар и викал "Какъв си ти, че ще ми искаш 200 лв. за рентгенови снимки“.

На проведеното миналата седмица заседание на Районен съд Бургас агресивният пенсионер е освободен от наказателна отговорност и се е отървал само с  административно наказание - глоба в размер на 1000 лева. Ще трябва да заплати също така 502.26 лв., представляващи сторени в досъдебната фаза разноски, както и 5 лв. държавна такса за служебно издаване на изпълнителен лист в полза на бюджета на съдебната власт по сметка на Районен съд - Бургас.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).