Лора Крумова в тежка борба с куп проблеми и огромен стрес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:55 / 21.01.2021
38450
Драстично напълняла е отново Лора Крумова, видяха фотографите на "Ретро“. Журналистката бе уловена да отива към сградата на Би Ти Ви в един от последните си работни дни, преди отново да остане на улицата. Припомняме, че Крумова успя да се уреди като зам. главен редактор на шоуто на Николаос Цитиридис, което обаче може да отпадне от ефира на телевизията заради покъртително ниския си рейтинг.

Тъкмо със завръщането си в Би Ти Ви бившата тв водеща се беше мобилизирала и редовно посещаваше фитнеса в съседство на офиса си. Тренировките бяха започнали да дават резултат, но проблемите в професията убили ентусиазма на Лора и тя зарязала вдигането на гири. Килограмите, които била стопила, върнала незабавно, при това двойно и ударила стотака на кантара. Дори тъмните дрехи, с които от години тв звездата се носи, не са способни да скрият пищните ѝ форми. Заради наедряването си Крумова била принудена непрекъснато да отговаря на неудобни въпроси на близки и познати, в това число и дали не е бременна, тъй като коремчето ѝ си личало под всеки тоалет.

Всъщност журналисткатата съвсем се окръгли след раждането на второто си дете. Тя стана майка на дъщеричка Мина през 2018 г., когато тъкмо бе навършила 39 години. В подобна възраст хормоналният дисбаланс при родилките е още по-сложен и често трупането на килограми не зависи от храната и спортната активност, а от промените в организма. Лора е майка и на син Явор. И двете ѝ деца са от половинката ѝ в живота – Сотир, който е ски и сърф инструктор. През лятото двамата отново демонстрираха любовта си публично на плажа на къмпинг "Градина“, където отмарят на каравана всяка година.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).