Lidl: Клиентите могат да се откажат от спечелената награда по всяко време

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:34 / 06.04.2022
24269
Официално становище на "Лидл България" във връзка с публикация в Plovdiv24.bg:

"Лидл България" публично е оповестила общите условия на цитираната игра и договора за наем на кемпера, следвайки стриктно всички законови изисквания в тази област. Правилата на играта са достъпни на официалната уеб страница на компанията www.lidl.bg. Всеки един от 150-те ваучера включва наем на кемпер за 6 нощувки, кухненско и къмпинг оборудване, пакет комфортен сън, климатик, чаршафи и хавлиени кърпи, подготовка и почистване на кемпера през седмицата, следваща активиране на участието на клиентите.

Редно е да се спомене, че договорът за наем на кемпера съдържа напълно стандартни клаузи, които присъстват в подобен тип договори за наем на различни превозни средства и това може лесно да се провери.

Много е важно да уточним също, че именно с цел улесняване спечелилите наши клиенти сме облекчили условията за задължителен депозит за подобни – иначе стандартни – договори. А именно – изискваният обичаен депозит е намален наполовина, която разлика се поема изцяло от "Лидл България".

Бихме искали да разясним в допълнение, че участието в играта е доброволно и не е задължително, като клиентите могат да се откажат от спечелената награда по всяко едно време, без каквито и да е последици за тях.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).