Красиво лице бяга от Нова тв

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:02 / 16.01.2020
26823
Нора Шопова е аут от Нова тв. Едно от най-красивите лица, които казват времето напуска завинаги телевизията. Синоптичката не е уволнена както се говори. Тя решава сама да се махне. Новината бе потвърдена от няколко работещи в частната медия. "Не сме я виждали от известно време. Говореше се,  че е напуснала" коментират кадри на телевизията.

Пред началниците си Шопова изтъква, че има лични причини да напусне и категорично се нуждае от промени след кончината на майка й. Близки до красавицата, която се изявява и като модел разкриват, че загубата на любимия човек я стресира. Майката на Шопова почина в разгара на лятото. Нора и половинката й Траян Косев правят опити за бебе. Стресиращата работа в телевизията съчетана със загубата на майка й пречат на Шопова да зачене така желаното бебе. Затова едно от най-красивите лица в телевизията взема решение да се махне завинаги.

Тя ще продължи да се изявява като модел, но ще се пробва и в ново поприще. Шопова има желанието да започне да се занимава със специалността си, която е завършила. Нора е магистър по право има диплома от УНСС. Именно в университета се среща с голямата си любов Траян. Половинката на Шопова е успешен юрист. От няколко години гаджето на синоптичката е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас занимаващи се с правни и бизнес услугите.

Той вече е предложил работа на половинката си. Въпрос на време е Нора да започне да работи по специалността си, която е завършила преди няколко години, пише "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).