Красивият ангел Теди ни напусна само няколко дни след тежка диагноза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:30 / 12.03.2018
13536
Още една звездичка ще се появи на бургаското небе. Днес ни напусна 23-годишната красавица Теодора Пенева, съобщава Флагман.бг. Социалните мрежи почерняха от мъка. Близки и приятели на девойката скърбят за загубата на слънчевото момиче.

Точно на рождения й ден на 16 февруари на Теди й прилошава, припада и я приемат в болница. Минути след хоспитализацията и преглед на скенер става ясно, че момичето има злокачествен тумор в мозъка.

Резултатите показват, че ракът се е разпространил и е разял голяма част околните тъкани. Тъй като здравословното й състояние се е влошило, лекарите не успяват да я качат на хеликоптера за транспортиране. В бургаската болница пристига най-добрият екип от столични специалисти. За съжаление, след операцията Теди изпада в дълбока кома и мозъчна смърт.

Само за няколко дни след като научава тежката диагноза, момичето умираа. Приятелите й споделят, че е била много лъчезарна и възпитана девойка. Учила е във Великотърновския университет "Св.св. Кирил и Методий". Имала си е сериозен приятел и е било едно щастливо момиче. Нямало е никаква симптоми да страда от някакво заболяване. Погребението ще бъде на 13 март в 12:00 ч. в Гробищен парк-Бургас.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Пътуването с автобус - удобно само за хора под 170 сантиметра
Депутатът с осемте самолета вече не е част от ПП
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).