Крадец се възползва от безпомощен мъж

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:45 / 19.08.2020
2212
След бързи действия и прецизна работа криминалисти от РУ- Шумен установиха мъж, който изтеглил неправомерно сумата от 2000 лева от карта, собственост на 82-годишен шуменец.

Парите били изтеглени от банкомати на различни места в Шумен. Работата по случая започнала след като съпругата на 82-годишния мъж съобщила, че съпругът й бил паднал пред вратата на жилището им, но липсвал портфейлът му с дебитна карта и лични документи.

Докато му оказвали помощ в болницата в Шумен станало ясно, че от картата му е изтеглена сумата от 2000 лева. Криминалисти влезли в дирите на 44-годишен мъж. Задържан в късните следобедни часове. В обитавана от криминално проявеният с кражби мъж квартира в Шумен е извършено претърсване.

Намерен бил кожен портфейл с дебитна карта, лична карта и шофьорска книжка с талон на името на 82-годишния шуменец. Иззети са. 44-годишния мъж е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзор на компетентната прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).