Кошмарни 32 дни за пловдивчанин след купуване на пералня

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
17:09 / 15.07.2022
33201
Здравейте, пиша Ви, за да изразя възмущението си от некомпетентността на служителите на "България Сервиз Груп" Пловдив, пише читател на Plovdiv24.bg. И разяснява:

"През април тази година ми се наложи да си закупя нова пералня машина, след консултация със служител в магазин "Технополис" се спирам на пералня Gorenje.

Служителят ме убеди, че уредът е добър и надежден и че ако заплатя допълнителна сума, ще ми се удължи гаранционният срок на 5години. Уви, през юни пералнята спря да работи. Обадих се на телефона, който е записан в гаранционната книга - в случая на "България Сервиз Груп Пловдив".

На следващия ден дойде човек да констатира повредата и ми обясни, че ще поръчат повредената част и след срок от две седмици ще се свържат с мен, за да отремонтират уреда. Да, ама не ,минаха тези две седмици и никой не се върза с мен.

Свързах се със сервиза и оттам ми казаха, че все още чакат частта да пристигне и че ще ми се обадят. След седмица отново се обаждам на сервиза, но този път ми казаха, че чакат отговор от "Gorenje България".

Наложи се аз да се обадя на Gorenje и те ми казаха, че не знаят кога ще пристигне частта и че мога да отида да върна артикула от магазина, от който съм го закупил. Законовият срок за отремонтиране е 30 дни, на 28-ия ден отивам в магазина да пусна протокол за смяна на артикула и оттам ме увериха, че след два дни ще ми се обадят, за да ми доставят новата пералня.

Обаждане нямаше, разбира се и се наложи на следващия ден да отида пак до магазина. Там се натъкнах на г-н С.Ш. началник сервизна база и след разговор с него той ми каза, че трябва да чакам още 2-3 дни, за да получат протокол за рекламация.

При въпрос от моя страна защо чак на четвъртия ден от заявката ми за рекламация те са пуснали документи към "Gorenje България", отговорът беше - "има технологично време" и бях помолен да напусна обекта.

Явно служителите на "България Сервиз Груп Пловдив" не ги интересува, че едно домакинство в 21 век пере на ръка 32 дни".

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).