Кошмарна вечер в София, има ранени!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:45 / 01.03.2017
40758
Дали заради внезапно изсипалия се дъжд над столицата, или заради "шофьорските" умения на редица хора, но тази вечер се оказа страшна. Най-вече в столичния квартал "Люлин".

Читатели сигнализираха за редица катастрофи. Две от тях са станали на столичния булевард "Царица Йоана". Преди малко повече от половин час мъж е бил пометен от кола. Това се е случило в близост до бензиностанция, която е малко преди тунела, известен като "Тунела на Люлин". 

Мъжът е около 30-годишен. Веднага на място били извикани полицаи и лекари. Медиците бързо прегледали пострадалия и установили, че е с тежки наранявания, затова го откарали в болница.

Малко по-нагоре по същият булевард, но този пък до мебелен магазин, още един джигит показа "шофьорските" си умения. За нещастие блъснато бе малко дете. Този инцидент се е случил преди минути. Извикани са униформени и медици, но все още не е ясно какво е състоянието на малчугана.

Преди близо час нищо неподозиращ колоездач също бил връхлетян от кола. Този инцидент се е разиграл близо до кръстовището на булевард "Сливница" и "Обелско шосе". По информация на читателите ни, станали свидетели, той е бил в тежко състояние, а медиците, пристигнали на място веднага са го откарали в болница. Все още няма точни причини за катастрофите, както и конкретното състояние на всички пострадали.

Източник: Блиц


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).