Кошмарен ден в България! 69-годишен мъж се самоуби, скачайки от 11 етаж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:00 / 26.11.2020
2345
След като по-рано днес 29-годишен младеж скочи от 5-ия етаж на пловдивска болница и се самоуби, възрастен мъж в Силистра също полетя от прозореца. 

69-годишен мъж е скочил от 11-ия етаж в Силистра, след като е избягал от болницата днес преди обед.

Мъжът е бил настанен в лечебното заведение преди два дни - в инфекциозно отделение след положителен тест за коронавирус. Живеел е в Дома за стари хора в Силистра.

Сутринта по време на визитация е бил в стаята си. След това е изчезнал, като никой не го е видял да напуска сградата и района на болницата.

Починал е на място след падане от 11-ия етаж на един от високите блокове по ул. "Никола Вапцаров". Сигналът е бил подаден в полицията към малко преди обяд. 

Междувременно днес сутринта в Пловдив се разигра друга трагедия - 29-годишен мъж скочи от 5-ия етаж на местна клиника. Младият мъж не е оставил предсмъртно писмо, няма данни и за депресия. Той се е лекувал в клиниката от заболяване, което не е застрашавало живота му. Бил е в стая с по-възрастен пациент, но с оглед мерките за COVID, между тях имало параван. Рано тази сутрин около 6.30 часа по-възрастният мъж чул шум, а малко след това тупване на земята.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно
Ето ги големите печеливши, които работят в Деня на труда и не иск...
Eurostat: Българите работят най-малко допълнителни часове
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
Най-после намалиха една цена!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).