Колеги на самоубилия се полицай: Може би на Бобката му е дошло прекалено много

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
08:44 / 12.03.2017
14519
37-годишният полицай Боян Котев, който се самоуби в тоалетна в сградата на КАТ-София, освен лични е имал и здравословни проблеми, пише "Телеграф". 

Усмихнатият и лъчезарен мъж, известен сред колегите си като Бобката, два пъти е лежал в болница заради неизлечима болест, разказаха потресени негови колеги. 

"Освен заболяването си беше се разделил и преди време с жена си. Може би му е дошло прекалено много", казаха работещи в сградата на Пътна полиция в столичния квартал "Дървеница". 

Котев работел заедно с още двама членове на семейството си в КАТ. Майка му била секретарка на един от началниците, докато жена му била назначена на трудово-правни отношения в електронния център, отговарящ за обработка на документи. 37-годишният полицай пък бил в група "Видеоконтрол", където обработвал снимките от мобилните радари на Пътна полиция, идващи от цялата страна. Боян поддържал добри отношения с бившата си вече съпруга. 

Твърденията, че са се карали преди трагичния инцидент от четвъртък, не отговарят на истината, посочиха техни колеги. Катаджията и жената, от която има дъщеря, се засекли сутринта на входа и се поздравили. Към 11 часа той влязъл в тоалетната на четвъртия етаж, допрял дулото на слепоочието си и натиснал спусъка. След няколкочасови разпити се установило, че най-вероятно крайното решение е взето заради заболяване и семейни проблеми.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).